EsGarage logo Blauw
De meest complete

Motorzaak Software

Werkplaatsbeheer, administratie, kassaverkoop, voorraadbeheer en nog veel meer, dit allemaal voor maar €13,50 per maand! Inclusief gratis klantenservice. De Garage Software is compatibel met alle Windows-systemen.

Je hoeft Nergens anders meer te kijken

13,50 Per maand all-in

Geen verassingspakket. Slechts de maandelijkse kosten en 79,- eenmalige registratiekosten.

Gemakkelijk in gebruik

Volledige historische informatie is beschikbaar met kenteken of klantgegevens.

Inclusief klantenservice

De gehele lidmaatschapsperiode onbeperkte klantenservice doordeweeks.

Tevreden klanten
0 +
Sterren beoordeling
0 *
Jaar actief
0 +
EEN STUKJE OVER ONZE SOFTWARE

Motorzaak Software slechts 13,50 per maand all-in!

Wij bieden motorzaken de mogelijkheid om op een eenvoudige en toch uiterst professionele manier hun factuur- en werkplaatsadministratie te voeren. Naast het maken van facturen heeft EsGarage een breed scala aan extra mogelijkheden die speciaal zijn ontwikkeld voor motorzaken. Voor een klein bedrag per maand kunt u onbeperkt gebruikmaken van alle mogelijkheden die EsGarage u te bieden heeft.

Motorzaak Factuur software voor het midden- en kleinbedrijf

Wat onze klanten zeggen:

Smulders Car Expert Garage software

Wij, Smulders Car Expert, werken sinds 2009 samen met ESGarage. Wij zijn zeer tevreden over de begeleiding en het gemak van het ES Garage-softwareprogramma. We zullen een trouwe klant blijven zolang deze mensen op deze manier blijven werken en met ons meedenken.

Pims fietsen Fietsenwinkel software

Ik heb sinds anderhalf jaar een eigen fietsenzaak aan de Westerkade. Ik was op zoek naar een goed en betaalbaar kassaprogramma. Via een goede vriend ben ik bij ESGarage terechtgekomen, en tot op de dag van vandaag ben ik zeer tevreden.

Autobedrijf Ruud mulder Garage Software

Fijn en zeer gebruiksvriendelijk programma waar iedereen mee kan werken. Goede ondersteuning bij problemen.

Autobedrijf Wijdeven Garage Software

Wij gebruiken de garagesoftware nu bijna een jaar en zijn zeer tevreden met dit product. De service is ronduit goed en problemen worden snel opgelost. Regelmatig ontvangen we gratis nieuwe updates en deze zijn ook erg gemakkelijk te installeren. Dus al met al is het een gunstig geprijsd softwarepakket voor ons bedrijf!

Facturen, orders & offertes

Met onze Motorzaak Software kun je snel professionele facturen maken, aanpasbaar met eigen logo en meer. A4’s worden automatisch gegenereerd voor e-mail of print. Offertes en orders zijn eenvoudig te maken en kunnen met slechts één klik worden geconverteerd naar facturen.

Garage Software

Betalingscontrole

Betalingscontrole wordt eenvoudig met het Motorzaak programma. Identificeer snel openstaande facturen met gekleurde iconen en verstuur herinneringen per e-mail met slechts enkele klikken.

APK herinnering

De Software automatiseert dagelijkse herinneringen voor voertuigonderhoud en APK-keuringen. Met één klik kan een herinnering naar de klant worden verzonden via een brief of e-mail.

In- en verkoop Motoren

Maak in- en verkoop van Motor rijtuigen gemakkelijk. Beheer voorraad automatisch, wijs kosten toe en behoud overzicht over verkopen en uitgaven.

RDW Koppeling

Onze software biedt directe toegang tot de Motor informatie via kentekennummer, inclusief merk, type, bouwjaar en bpm-status.

Im- en export

De Software vereenvoudigt import/export van klanten en artikelen via Excel. Je hebt volledige controle en grenzeloze mogelijkheden.

Voorraadbeheer

De Motor Software biedt nuttige artikel- en voorraadbeheerfuncties, inclusief minimale voorraadinstellingen, besteladvies en meldingen bij lage voorraad. Voorraadgegevens kunnen gemakkelijk worden geëxporteerd en geïmporteerd naar Excel. Voeg barcodes toe aan artikelen voor gedetailleerde informatie en maak verbindingen tussen verschillende items.

Klantenbeheer

In Esgarage is klantbeheer geavanceerd met functies zoals:

 • Adreslabels afdrukken
 • Klantgeschiedenis bekijken
 • Voertuigen aan klanten koppelen
 • Diverse zoekopties
 • Verzenden van e-mails en sms-berichten
 • Importeren en exporteren van klantgegevens
 • Eenvoudig openstaande betalingen bekijken.

Motor historie

Je kunt de Motor historie eenvoudig opvragen met ES Garage. Volledige historische informatie is beschikbaar met kenteken of klantgegevens.

Agenda

De Es Garage Agenda, zowel op locatie als in de cloud, houdt je de afspraken bij en vereenvoudigt het plannen van nieuwe afspraken met standaardopties. Altijd georganiseerd, nooit vergeten.

Webshop koppeling

Koppel moeiteloos je WordPress WooCommerce-webshop aan onze Motorzaak Software. Voorraadwijzigingen worden direct gesynchroniseerd en bestellingen kunnen eenvoudig worden gefactureerd. Bekijk de kosten en mogelijkheden op onze website. Geen webshop? Geen probleem! Wij werken samen met een professionele partner voor een complete alles-in-één webshop naar je eigen wens. Neem hiervoor contact met ons op.

(Cloud) Backup

Bij ES Garage bieden we opties voor cloud- of lokale back-up van de Motorzaak Software, zodat jouw essentiële gegevens altijd veilig zijn.

E-mail & SMS

In de Motorzaak software kun je eenvoudig e-mails en sms-berichten versturen, inclusief facturen en offertes. Pas standaardberichten gemakkelijk aan met een vaste opmaak voor nog meer gemak.

Pinkoppeling

Wij bieden pinautomaatintegratie-opties voor onze Motorzaak software, inclusief modellen van Goedkooppinnen en CCV Smart (VX520 + VX820 / VX570 + VX820, A80 + P400)Deze verbindingen zijn bedraad.

Geen zorgen als je pinautomaat een ander model is; een pinkoppeling is optioneel. Alle pinbetalingen worden hoe dan ook nauwkeurig geregistreerd in de Motorzaak Software! De kosten voor een pinkoppeling bedragen een eenmalig bedrag.

IP Netwerk (Werken met meerdere computers op een locatie)

Maak gebruik van ons IP-netwerk voor efficiënt werken op meerdere computers tegelijk met de Motorzaak software. Slechts één licentie is nodig voor maximaal 4 aansluitingen. Geen extra servers nodig, bekijk de kosten op onze prijzenpagina.

Werken met meerdere computers in de Garage Software

De meest gestelde vragen:

Wat onderscheid jullie garage software ten opzichte van alle andere aanbieders?

De Esgarage software kenmerkt zich door een indrukwekkend scala aan handige functies, waardoor het gebruik ervan een fluitje van een cent is. Bovendien is deze garage software uiterst betaalbaar, met slechts een all-in tarief van 13,50 per maand. Een uniek aspect van Esgarage is dat dit software programma lokaal op uw computer wordt geïnstalleerd, wat betekent dat het geen internetverbinding nodig heeft om optimaal te functioneren. Hierdoor geniet u niet alleen van ongeëvenaarde snelheid, maar ook van de afwezigheid van vertragingen die veroorzaakt kunnen worden door een internetverbinding. Ontworpen met het oog op het midden- en kleinbedrijf, biedt Esgarage effectieve oplossingen voor al uw behoeften op garageniveau.

Kan de garage software ook in een netwerk worden gebruikt met meerdere computers?

Ja, de software voor de garage kan gebruikt worden in een netwerk (multi-user). Als u een bedraad netwerk heeft, is het eenvoudig om de gedeelde map te delen zodat andere werkstations er toegang toe hebben. Let op, het is alleen nodig om de software op één systeem te installeren! Bij een draadloos netwerk kunnen we ook in een netwerk werken, maar dan moeten wij voor u een IP-server installeren.

Welke koppelingen heeft de garage software?

De software voor garages is gekoppeld aan de RDW om voertuiggegevens op te vragen, zoals merk/type, BPM, brandstof en bouwjaar. Esgarage heeft ook koppelingen met Brezan, Koskamp en andere groothandels. Wat betreft de boekhouding, heeft onze garagesoftware geen directe koppelingen, maar wel goede exportmogelijkheden naar Excel of XML. Deze bestanden kunnen gemakkelijk geïmporteerd worden in een boekhoudprogramma. Voor snelstart is er een batch-koppeling (een export geschikt voor snelstart) beschikbaar. Voor kilometerregistratie (OKR) hebben we een koppeling met de VWE.

Waarom is jullie garage software zo voordelig?

Bij ons hoef je je geen zorgen te maken over de vastgestelde dealer prijzen, omdat wij onze garage software zelf ontwikkelen. Het tarief voor ons garage programma is slechts 13,50 euro per maand, inclusief updates en ondersteuning. Ook vermijden we het gebruik van losse modules; ons maandelijkse tarief omvat alle diensten, behalve 'leveranciers koppelingen' en mogelijke netwerkoplossingen zoals IP-servers of pin-koppelingen. De facturatie gebeurt jaarlijks, waarbij je het bedrag tot en met januari betaalt.

Ik heb het programma direct nodig, hoe snel is mijn bestelling verwerkt?

Het gehele proces van de bestelling wordt automatisch afgehandeld door de webwinkel. U plaatst uw gewenste producten in uw winkelwagen en voltooit de betaling met behulp van iDeal. Zodra de betaling is ontvangen, krijgt u direct een e-mail toegestuurd met daarin de bijgewerkte software voor uw garage. Het is belangrijk om op te merken dat de installatie van de demosoftware vereist is voordat u verder kunt gaan.

Kan ik de garage software ook bekijken / testen?

Ja, zeker! Het is mogelijk om volledig vrijblijvend een demo te downloaden van onze garage software via onze website. Bovendien heeft u ook de optie om, indien gewenst, de demo naar eigen wens in te richten. Zodra u besluit de garage software te bestellen, ontvangt u per e-mail een update die aan de demo wordt toegevoegd om het garage programma compleet te maken.

Een greep uit de software functies

 • Betaling contant
 • Betaling pin
 • Betaling factuur
 • Verzamel factuur
 • Afrekenen op medewerker
 • Aanmaken Offertes
 • Aanmaken Orders
 • In de wacht functie (multifunctioneel)
 • Controle op betaling
 • Openstaande posten
 • Betaal herinnering 
 • Zoekfunctie in bonnen / facturen
 • Zoekfunctie in offertes
 • Zoekfunctie in orders
 • Sneltoesten kassa (t/m 600)
 • Bon in de wacht plaatsen
 • Factuur in de wacht plaatsen
 • Order in de wacht plaatsen
 • Order bon keuken/bar
 • Reparatie bonnen / Werkbonnen
 • Email factuur
 • Email Offerte
 • Mailings
 • SMS functie
 • Klant selectie
 • klantenkaart (variabel)
 • In en export klanten (Excel)
 • Laatste bezoek klant
 • Verjaardagen
 • Spaarpunten systeem
 • Standaard brieven aanmaken
 • Verloren klanten
 • Artikel koppelen aan klant
 • Klant groep (meerdere groepen mogelijk)
 • Aanmaken Leveranciers
 • Artikel toevoegen
 • Artikel groepen
 • Artikel koppelen
 • Artikel keuze menu
 • Artikel voorraadbeheer
 • Artikelen zoekfunctie
 • Artikel minimum voorraad
 • Artikel melding minimumvoorraad
 • Artikel bestel advies
 • Artikel bestellijst
 • Artikel bestellijst per groep
 • Artikel bestellijst per leverancier
 • Artikel korting
 • Artikel korting tot actie datum
 • In en Export artikel (Excel)
 • Marge artikel
 • Snelknop koppelingen (web, etc.)
 • BTW tarieven gesplitst (21%, 9%, 0%)
 • Omzet overzicht per artikelgroep
 • Omzet overzicht per medewerker
 • Omzet overzicht per leverancier
 • Omzet overzicht per artikel
 • Omzet overzicht dag
 • Omzet overzicht week
 • Omzet overzicht maand
 • Omzet overzicht kwartaal
 • Omzet overzicht jaar
 • Omzet overzicht per periode
 • Omzet export naar Excel
 • Omzet export naar XML
 • Omzet in pdf formaat
 • Dagtotalen kassa
 • Kas boek
 • Boekingen (basis boekhouden)
 • Grootboek rekeningen
 • Winst / verlies rekening
 • Export boekingen naar Excel
 • Bank saldo’s
 • Agenda
 • Standaard afspraak agenda
 • Meerdere computers in netwerk
 • Back-up (externe opslag/server/cloud)
 • Back-up (inlezen thuis versie)
 • Aansluit mogelijkheid barcodescanner
 • Aansluit mogelijkheid bonprinters
 • Aansluit mogelijkheid a4 printers
 • Aansluit mogelijkheid labelprinter
 • Aansluit mogelijkheid kassalade
 • Aansluit mogelijkheid klantendisplay
 • Aansluit mogelijkheid touchscreen

Download de Demo.