EsGarage logo Blauw
Home » Software » Fietsenwinkel software

Fietsenwinkel software

Alles-in-één fietsenwinkelsoftware voor slechts €13,50 per maand, met onbeperkt gebruik van alle functies die nodig zijn voor zzp’ers en het klein- en middenbedrijf, inclusief gratis klantenservice.

Facturen maken

Een factuur maken met Esgarage is eenvoudig en efficiënt, u maakt met slechts een paar muisklikken een professionele factuur. De factuur lay-out kunt u grotendeels zelf bepalen, u kunt onder andere uw eigen logo toevoegen. Standaard wordt er na het maken van een factuur een PDF aangemaakt die u met het programma per e-mail kunt verzenden. Afdrukken op een bon printer of A4 printer is uiteraard ook mogelijk

EsGarage software voor motorzaken, fietsenwinkels en garages.

Controle betaling

Esgarage houdt rekening met facturen die nog niet zijn betaald en laat dit met één druk op de knop zien door middel van een gekleurd icoon. Op deze manier houdt u altijd een goed overzicht van de nog openstaande facturen. Ook een herinnering / aanmaning versturen middels email is slechts enkele muisklikken.

Offertes, orders

Het maken van een offerte of order is in Esgarage makkelijk geregeld. De gemaakte orders en offertes zijn na het aanmaken altijd snel terug te vinden met de zoek functies. Tevens kunt u het gemaakte document met één druk op de knop omzetten naar een factuur. Ook kunt u een offerte of order eenvoudig wijzigen.

In en verkoop rijwielen

In Esgarage is de in en verkoop van rijwielen goed geregeld en zeer eenvoudig! u kunt met slechts een paar muisklikken een rijwiel in of verkopen, ook de voorraad wordt automatisch bijgewerkt.

EsGarage software voor motorzaken, fietsenwinkels en garages.

RDW koppeling

Esgarage is standaard voorzien van een koppeling met de RDW voor het opvragen van voertuiggegevens doormiddel van het kentekennummer waaronder: merk, type, bouwjaar en eventuele bpm.

EsGarage software voor motorzaken, fietsenwinkels en garages.

Rijwiel historie

Met Esgarage bent u altijd volledig op de hoogte van alle historiek, met slechts enkele muisklikken kunt u de historiek opvragen middels kenteken of klant gegevens.

Voorraad beheer

Artikelen en voorraadbeheer is in Esgarage goed geregeld er kan gewerkt worden met onder andere minimum voorraden, besteladvies en een voorraad melding. Ook het exporteren van de voorraad naar Excel is mogelijk, daarnaast kunt u ook een artikelvoorraad importeren. Artikelen kunnen worden voorzien van een barcode en er is de mogelijkheid om zelf barcode labels te drukken met barcode, prijs en omschrijving. Artikelen kunnen ook aan elkaar gekoppeld worden of er kan gekozen worden voor een keuze menu.

Omzet

Omzet overzichten raadplegen is nog nooit zo makkelijk geweest! Esgarage kan namelijk met 1 druk op de knop allerlei omzet rapporten naar u mail verzenden, deze rapporten bestaan uit globale informatie ”omzet per groep” en uitgebreide rapporten in Excel die u eventueel ook kunt importeren in een willekeurig boekhoudprogramma! Manueel kunt u ook allerlei omzet overzichten selecteren en afdrukken en opslaan.
Voor het boekhoud programma Snelstart is er een batch koppeling aanwezig

EsGarage software voor motorzaken, fietsenwinkels en garages.

In en export

Esgarage bied u de mogelijkheid om zowel klanten als artikelen te importeren en te exporteren middels een Excel formulier. Wanneer u gebruikt maakt van het importeren kunt u zelf aangeven welke velden (Excel) van belang zijn.

Klanten beheren

Het klantbeheer in Esgarage is overzichtelijk en voorzien van allerlei functies waaronder:

  • NAW labels afdrukken
  • Klanten historie
  • Voertuigen koppelen aan de klant
  • Zoek functies
  • Email en sms vanuit het programma
  • In en export van klanten
  • Openstaande posten gemakkelijk raadplegen
EsGarage software voor motorzaken, fietsenwinkels en garages.

Agenda

De Agenda van Esgarage zorgt ervoor dat u altijd op de hoogte bent van al uw afspraken. Ook kunt u middels ‘standaard afspraken’ erg snel en makkelijk een afspraak inplannen!

EsGarage software voor motorzaken, fietsenwinkels en garages.

Netwerk

Werken in een “lokaal” netwerk is mogelijk met de kassasoftware, tevens kan dit allemaal met slechts 1 software licentie! Voor een klein bedrag van €4,95 per maand wordt deze netwerk functie via IP (draadloos) door ons ingesteld en geeft u recht op maximaal 4 aansluitingen. U heeft geen extra servers nodig, het IP netwerk wordt ingesteld op de bestaande systemen.

Email & SMS

Het versturen van emails en sms behoort ook tot de mogelijkheden in Esgarage.

U kunt heel gemakkelijk een factuur of offerte mailen naar de klant, om het nog makkelijker te maken kunt u ook standaard e-mails en sms berichten aanmaken met een vaste lay-out.

Cloud back-up

Uw gegevens veilig bewaren? Dat kan! Esgarage biedt u de mogelijkheid de back-up van het programma rechtstreeks naar de Cloud te sturen zodat al uw gegevens veilig bewaard blijven!

EsGarage software voor motorzaken, fietsenwinkels en garages.

De meest gestelde vragen:

Wat onderscheid jullie garage software ten opzichte van alle andere aanbieders?

De Esgarage software is voorzien van overzichtelijke functies en daardoor gemakkelijk in gebruik. Tevens is de garage software zeer betaalbaar, wij rekenen een all-in tarief van slechts 13,50 per maand. Esgarage is een software programma wat lokaal op uw computer geïnstalleerd wordt en heeft dus geen internet verbinding nodig om te functioneren, tevens is de software hierdoor zeer snel en wordt niet vertraagd door een internet verbinding. Esgarage is bedoelt voor het midden en klein bedrijf

Kan de garage software ook in een netwerk worden gebruikt met meerdere computers?

Ja de garage software kan in een netwerk worden gebruikt (multi user). Heeft u een bedraad netwerk dan is het alleen een kwestie van de map te delen zodat deze inzichtelijk is voor andere werkstations. Let op, de software hoeft maar op één systeem te worden geïnstalleerd! Heeft u een draadloos netwerk, dan kan er ook in netwerk worden gewerkt echter dienen wij voor u een IP server te installeren.

Welke koppelingen heeft de garage software?

De garage software heeft een koppeling met de RDW voor het opvragen van voertuigengegevens o.a. merk/type, BPM, Brandstof, bouwjaar. Ook heeft Esgarage koppelingen met o.a. de Brezan, Koskamp en nog een aantal groothandels. Qua boekhouding heeft onze garagesoftware geen directe koppelingen maar goede export mogelijkheden naar Excel of XML, deze bestanden zijn in de meeste gevallen gemakkelijk te importeren in een boekhoudprogramma, voor snelstart is er een batch koppeling (een export geschikt voor snelstart) beschikbaar. Voor de kilometer registratie (OKR) hebben wij een koppeling met de VWE.

Waarom is jullie garage software zo voordelig?

Wij hoeven ons niet te houden aan afgesproken dealer prijzen aangezien onze garage software in eigen beheer wordt ontwikkeld. De prijs voor het garage programma is slechts 13,50 per maand dit is incl updates en ondersteuning. Ook werken wij niet met losse modules ons maand tarief is een all-in bedrag met uitzondering van ‘leveranciers koppelingen’ en eventueel netwerk oplossingen met een IPserver of pin koppelingen. De facturatie is jaarlijks, u betaald het bedrag gerekend t/m januari.

Ik heb het programma direct nodig, hoe snel is mijn bestelling verwerkt?

De bestelling verloopt automatisch vanuit de webwinkel, plaats u bestellen in de winkelwagen en betaal met iDeal, na betaling ontvangt u direct een e-mail met de garage software update. Let op, de demo software moet geïnstalleerd zijn.

Kan ik de garage software ook bekijken / testen?

Jazeker u kunt geheel vrijblijvend een demo downloaden van de garage software op onze website. Tevens kunt u wanneer u zou willen de demo al verder helemaal inrichten, zodra u de garage software besteld ontvangt u per email een update deze update wordt toegevoegd aan de demo om het garage programma compleet te maken.

Download de Testversie.