EsGarage logo Blauw

Over ons bedrijf

Usefulsoftware B.V. is een Nederlands bedrijf en gevestigd in het noorden van het land, al ruim 10 jaar leveren wij betrouw en betaalbare garage software aan het MKB. Onze garage software wordt in eigen beheer ontwikkeld. Dagelijks staat ons team van ontwikkelaars, en helpdesk medewerkers klaar om klanten te helpen, en om onze garage software nog mooier te maken! Betrouwbaarheid & klantvriendelijkheid staan bij ons op nummer 1 dit resulteert in duizenden tevreden Esgarage gebruikers.

Usefulsoftware | kantoor Machlaan 5 Eelde

Gebruiks vriendelijk

Ontdek intuïtieve software die eenvoudig is in gebruik, waardoor elke stap moeiteloos en plezierig wordt. Ervaar gebruiksgemak met ES Garage.

Eerlijke prijs

Wij bieden eerlijke softwareoplossingen tegen betaalbare prijzen. Geen verborgen kosten, alleen transparantie en waarde voor uw investering.

Gratis klantenservice

Onze toegewijde klantenservice staat klaar om u kosteloos te assisteren. Bij ES Garage geloven we in ondersteuning zonder extra kosten.

Voor wie?

Esgarage is ontworpen voor verschillende soorten bedrijven, waaronder autobedrijven, werkplaatsen, fietsenwinkels en motorzaken. Het maakt niet uit in welke branche je actief bent, Esgarage kan je helpen om je bedrijfsprocessen te stroomlijnen en je productiviteit te verhogen.

Of je nu een klein autobedrijf hebt of een grote werkplaats runt, Esgarage is geschikt voor bedrijven van elke omvang. We hebben ervoor gezorgd dat onze software schaalbaar is, zodat deze kan groeien naarmate je bedrijf groeit.

Gebruik

Onze garage software Esgarage staat voor ‘Easy software’ gemakkelijk in gebruik. Computer kennis is niet noodzakelijk! Wat wij vooral belangrijk vinden is dat er op een gemakkelijke manier snel een order, offerte of factuur gemaakt kan worden. Daarnaast is een stukje historie belangrijk, alle historie is gemakkelijk op te vragen in Esgarage dit kan op kenteken of op naam. Esgarage maakt de boekhouding een stuk eenvoudiger, alle omzetten zijn in slechts met een paar muisklikken te exporteren naar Excel,XML of PDF.

Wat kunt u van ons verwachten:

* Mooie betrouwbare producten
* Zeer goede klantenservice
* Lage kosten
Geen opzeg termijnen of contract

Prijs

Bij Usefulsoftware vinden we het belangrijk dat onze klanten blij zijn én blij blijven. De prijs van het product speelt daar ook  een belangrijke rol in.  Bij ons bent u verzekerd van de laagste prijs voor software producten en een uitstekende service!

Wat onze klanten zeggen:

Paul Tacken
Paul Tacken
22/01/2024
Zeer duidelijke uitleg.
TenBos Visuals
TenBos Visuals
17/01/2024
Ik maak nu ongeveer een half jaar gebruik van de ZZP software en ik ben zeer tevreden met zowel de software als de klantenservice, ze reageren en helpen snel wanneer je contact met ze opneemt, en dat voor maar een heel klein bedrag per maand!
Fatla el Hosni
Fatla el Hosni
17/01/2024
We hebben een nieuwe kassasoftware aangeschaft en dit ging zoals het hoort, snel, makelijk, duidelijk uitleg en een uitstekende service geleverd.
JJB Heijne
JJB Heijne
10/01/2024
een factureringsprogramma voor ons garage bedrijf aangeschaft bij Espos. het eerste contact bij de aankoop was al heel prettig, alle tijd werd genomen voor uitleg. mijn accountant had nog vragen en deze zijn ook naar tevredenheid beantwoord. het programma aangeschaft en toen moesten er allerlei gegevens ingevuld worden om het systeem in te richten. Iets waar ik altijd tegenop zie want verandering is immer niet leuk. Het is mij zeer makkelijk gemaakt aan de hand van formulieren en bestaande facturen die ik opgestuurd heb. Al na een week werd ik gebeld dat het systeem ingericht was en een afspraak voor installatie gemaakt, Dat gaat met Team viewer op afstand en zodoende kwam ik in contact met Stefan. Fantastisch hoe hij alles heeft uitgelegd, heel rustig en goed luisterend naar mijn vragen. Tijdens de uitleg al aanpassingen gemaakt op mijn wens. Nu in de praktijk ermee aan de slag om er aan te wennen en daarbij kreeg ik nog de opmerking : "U mag zo vaak bellen als U wilt" Daar zal ik zeker nog wel gebruik van gaan maken. Tot nu toe alle lof voor Stefan en Espos. mvg Han
Anouk Van der Poel
Anouk Van der Poel
04/01/2024
Super goede service, duidelijke uitleg en alles is heel snel en goed geregeld! Kassa werd snel en compleet geleverd, met als verrassing nog een lekker doosje merci. Wij zijn zeer tevreden.
Constance Pasdeloup
Constance Pasdeloup
07/09/2023
Echt wat een fantastisch systeem ik heb lang gezocht en vergeleken. Maar dit is echt een top programma 👌👌kapsalon
Richard Evertse
Richard Evertse
06/07/2023
Lang gezocht en kwam voordelig kassa tegen. Past perfect in wat ik zocht een kassa systeem met de software en hardware compleet ingericht geleverd. Met pinautomaat. Werkt perfect systeem goed aan mijn bedrijf aangepast. Alles plug en play. Nazorg was perfect kort echt een aanrader.
Scooter Lease
Scooter Lease
09/03/2023
Al jaren tevreden klant. Vandaag weer gebeld met een technische vraag. Perfect geholpen! Bedankt! Scootercenter Rotterdam
Annemiek Vos
Annemiek Vos
08/03/2023
Top team! Fijne kassasysteem om te gebruiken en ze staan altijd klaar als je ergens even niet uit komt. Zeker een aanrader!
Sisters 2dehands
Sisters 2dehands
08/03/2023
Erg tevreden over de pin automaat en jullie server voor onze kassa systeem. Service gericht en erg behulpzaam. Zo kan ik gelijk terecht met mijn vragen en blijven jullie hulp ondersteunen tot het probleem opgelost is. Prijs kwaliteit is een 10.

De meest gestelde vragen:

Wat onderscheid jullie garage software ten opzichte van alle andere aanbieders?

De Esgarage software is voorzien van overzichtelijke functies en daardoor gemakkelijk in gebruik. Tevens is de garage software zeer betaalbaar, wij rekenen een all-in tarief van slechts 13,50 per maand. Esgarage is een software programma wat lokaal op uw computer geïnstalleerd wordt en heeft dus geen internet verbinding nodig om te functioneren, tevens is de software hierdoor zeer snel en wordt niet vertraagd door een internet verbinding. Esgarage is bedoelt voor het midden en klein bedrijf

Kan de garage software ook in een netwerk worden gebruikt met meerdere computers?

Ja de garage software kan in een netwerk worden gebruikt (multi user). Heeft u een bedraad netwerk dan is het alleen een kwestie van de map te delen zodat deze inzichtelijk is voor andere werkstations. Let op, de software hoeft maar op één systeem te worden geïnstalleerd! Heeft u een draadloos netwerk, dan kan er ook in netwerk worden gewerkt echter dienen wij voor u een IP server te installeren.

Welke koppelingen heeft de garage software?

De garage software heeft een koppeling met de RDW voor het opvragen van voertuigengegevens o.a. merk/type, BPM, Brandstof, bouwjaar. Ook heeft Esgarage koppelingen met o.a. de Brezan, Koskamp en nog een aantal groothandels. Qua boekhouding heeft onze garagesoftware geen directe koppelingen maar goede export mogelijkheden naar Excel of XML, deze bestanden zijn in de meeste gevallen gemakkelijk te importeren in een boekhoudprogramma, voor snelstart is er een batch koppeling (een export geschikt voor snelstart) beschikbaar. Voor de kilometer registratie (OKR) hebben wij een koppeling met de VWE.

Waarom is jullie garage software zo voordelig?

Wij hoeven ons niet te houden aan afgesproken dealer prijzen aangezien onze garage software in eigen beheer wordt ontwikkeld. De prijs voor het garage programma is slechts 13,50 per maand dit is incl updates en ondersteuning. Ook werken wij niet met losse modules ons maand tarief is een all-in bedrag met uitzondering van ‘leveranciers koppelingen’ en eventueel netwerk oplossingen met een IPserver of pin koppelingen. De facturatie is jaarlijks, u betaald het bedrag gerekend t/m januari.

Ik heb het programma direct nodig, hoe snel is mijn bestelling verwerkt?

De bestelling verloopt automatisch vanuit de webwinkel, plaats u bestellen in de winkelwagen en betaal met iDeal, na betaling ontvangt u direct een e-mail met de garage software update. Let op, de demo software moet geïnstalleerd zijn.

Kan ik de garage software ook bekijken / testen?

Jazeker u kunt geheel vrijblijvend een demo downloaden van de garage software op onze website. Tevens kunt u wanneer u zou willen de demo al verder helemaal inrichten, zodra u de garage software besteld ontvangt u per email een update deze update wordt toegevoegd aan de demo om het garage programma compleet te maken.