EsGarage logo Blauw

Over ons bedrijf

Usefulsoftware B.V. is een Nederlands bedrijf en gevestigd in het noorden van het land, al ruim 10 jaar leveren wij betrouw en betaalbare garage software aan het MKB. Onze garage software wordt in eigen beheer ontwikkeld. Dagelijks staat ons team van ontwikkelaars, en helpdesk medewerkers klaar om klanten te helpen, en om onze garage software nog mooier te maken! Betrouwbaarheid & klantvriendelijkheid staan bij ons op nummer 1 dit resulteert in duizenden tevreden Esgarage gebruikers.

Usefulsoftware | kantoor Machlaan 5 Eelde

Gebruiks vriendelijk

Ontdek intuïtieve software die eenvoudig is in gebruik, waardoor elke stap moeiteloos en plezierig wordt. Ervaar gebruiksgemak met ES Garage.

Eerlijke prijs

Wij bieden eerlijke softwareoplossingen tegen betaalbare prijzen. Geen verborgen kosten, alleen transparantie en waarde voor uw investering.

Gratis klantenservice

Onze toegewijde klantenservice staat klaar om u kosteloos te assisteren. Bij ES Garage geloven we in ondersteuning zonder extra kosten.

Voor wie?

Esgarage is ontworpen voor verschillende soorten bedrijven, waaronder autobedrijven, werkplaatsen, fietsenwinkels en motorzaken. Het maakt niet uit in welke branche je actief bent, Esgarage kan je helpen om je bedrijfsprocessen te stroomlijnen en je productiviteit te verhogen.

Of je nu een klein autobedrijf hebt of een grote werkplaats runt, Esgarage is geschikt voor bedrijven van elke omvang. We hebben ervoor gezorgd dat onze software schaalbaar is, zodat deze kan groeien naarmate je bedrijf groeit.

Gebruik

Onze garage software Esgarage staat voor ‘Easy software’ gemakkelijk in gebruik. Computer kennis is niet noodzakelijk! Wat wij vooral belangrijk vinden is dat er op een gemakkelijke manier snel een order, offerte of factuur gemaakt kan worden. Daarnaast is een stukje historie belangrijk, alle historie is gemakkelijk op te vragen in Esgarage dit kan op kenteken of op naam. Esgarage maakt de boekhouding een stuk eenvoudiger, alle omzetten zijn in slechts met een paar muisklikken te exporteren naar Excel,XML of PDF.

Wat kunt u van ons verwachten:

* Mooie betrouwbare producten
* Zeer goede klantenservice
* Lage kosten
Geen opzeg termijnen of contract

Prijs

Bij Usefulsoftware vinden we het belangrijk dat onze klanten blij zijn én blij blijven. De prijs van het product speelt daar ook  een belangrijke rol in.  Bij ons bent u verzekerd van de laagste prijs voor software producten en een uitstekende service!

Wat onze klanten zeggen:

Smulders Car Expert Garage software

Wij, Smulders Car Expert, werken sinds 2009 samen met ESGarage. Wij zijn zeer tevreden over de begeleiding en het gemak van het ES Garage-softwareprogramma. We zullen een trouwe klant blijven zolang deze mensen op deze manier blijven werken en met ons meedenken.

Pims fietsen Fietsenwinkel software

Ik heb sinds anderhalf jaar een eigen fietsenzaak aan de Westerkade. Ik was op zoek naar een goed en betaalbaar kassaprogramma. Via een goede vriend ben ik bij ESGarage terechtgekomen, en tot op de dag van vandaag ben ik zeer tevreden.

Autobedrijf Ruud mulder Garage Software

Fijn en zeer gebruiksvriendelijk programma waar iedereen mee kan werken. Goede ondersteuning bij problemen.

Autobedrijf Wijdeven Garage Software

Wij gebruiken de garagesoftware nu bijna een jaar en zijn zeer tevreden met dit product. De service is ronduit goed en problemen worden snel opgelost. Regelmatig ontvangen we gratis nieuwe updates en deze zijn ook erg gemakkelijk te installeren. Dus al met al is het een gunstig geprijsd softwarepakket voor ons bedrijf!

De meest gestelde vragen:

Wat onderscheid jullie garage software ten opzichte van alle andere aanbieders?

De Esgarage software kenmerkt zich door een indrukwekkend scala aan handige functies, waardoor het gebruik ervan een fluitje van een cent is. Bovendien is deze garage software uiterst betaalbaar, met slechts een all-in tarief van 13,50 per maand. Een uniek aspect van Esgarage is dat dit software programma lokaal op uw computer wordt geïnstalleerd, wat betekent dat het geen internetverbinding nodig heeft om optimaal te functioneren. Hierdoor geniet u niet alleen van ongeëvenaarde snelheid, maar ook van de afwezigheid van vertragingen die veroorzaakt kunnen worden door een internetverbinding. Ontworpen met het oog op het midden- en kleinbedrijf, biedt Esgarage effectieve oplossingen voor al uw behoeften op garageniveau.

Kan de garage software ook in een netwerk worden gebruikt met meerdere computers?

Ja, de software voor de garage kan gebruikt worden in een netwerk (multi-user). Als u een bedraad netwerk heeft, is het eenvoudig om de gedeelde map te delen zodat andere werkstations er toegang toe hebben. Let op, het is alleen nodig om de software op één systeem te installeren! Bij een draadloos netwerk kunnen we ook in een netwerk werken, maar dan moeten wij voor u een IP-server installeren.

Welke koppelingen heeft de garage software?

De software voor garages is gekoppeld aan de RDW om voertuiggegevens op te vragen, zoals merk/type, BPM, brandstof en bouwjaar. Esgarage heeft ook koppelingen met Brezan, Koskamp en andere groothandels. Wat betreft de boekhouding, heeft onze garagesoftware geen directe koppelingen, maar wel goede exportmogelijkheden naar Excel of XML. Deze bestanden kunnen gemakkelijk geïmporteerd worden in een boekhoudprogramma. Voor snelstart is er een batch-koppeling (een export geschikt voor snelstart) beschikbaar. Voor kilometerregistratie (OKR) hebben we een koppeling met de VWE.

Waarom is jullie garage software zo voordelig?

Bij ons hoef je je geen zorgen te maken over de vastgestelde dealer prijzen, omdat wij onze garage software zelf ontwikkelen. Het tarief voor ons garage programma is slechts 13,50 euro per maand, inclusief updates en ondersteuning. Ook vermijden we het gebruik van losse modules; ons maandelijkse tarief omvat alle diensten, behalve 'leveranciers koppelingen' en mogelijke netwerkoplossingen zoals IP-servers of pin-koppelingen. De facturatie gebeurt jaarlijks, waarbij je het bedrag tot en met januari betaalt.

Ik heb het programma direct nodig, hoe snel is mijn bestelling verwerkt?

Het gehele proces van de bestelling wordt automatisch afgehandeld door de webwinkel. U plaatst uw gewenste producten in uw winkelwagen en voltooit de betaling met behulp van iDeal. Zodra de betaling is ontvangen, krijgt u direct een e-mail toegestuurd met daarin de bijgewerkte software voor uw garage. Het is belangrijk om op te merken dat de installatie van de demosoftware vereist is voordat u verder kunt gaan.

Kan ik de garage software ook bekijken / testen?

Ja, zeker! Het is mogelijk om volledig vrijblijvend een demo te downloaden van onze garage software via onze website. Bovendien heeft u ook de optie om, indien gewenst, de demo naar eigen wens in te richten. Zodra u besluit de garage software te bestellen, ontvangt u per e-mail een update die aan de demo wordt toegevoegd om het garage programma compleet te maken.