EsGarage logo Blauw
Home » Software » Garage software

Automotive Garage Software

Alles-in-één automotive software voor autobedrijven. Slechts €13,50 per maand, met onbeperkt gebruik van alle functies die nodig zijn voor zzp’ers en het klein- en middenbedrijf, inclusief gratis klantenservice.

Over de software

Garage werkplaats software

Welkom bij Esgarage, uw complete oplossing als garage software en automotive management software. Met onze geavanceerde garagesoftware, speciaal ontworpen voor de Nederlandse automotive markt, bieden wij een alles-in-één oplossing voor autogarages en werkplaatsen. Beheer moeiteloos facturen, offertes, voorraad, planning via agenda en meer met onze gebruiksvriendelijke Werkplaats software. Ontdek vandaag nog de voordelen van Esgarage – de beste automotive garage software, en dat voor maar 13,50 per maand.

Facturen maken

Een factuur maken met Esgarage is eenvoudig en efficiënt.

Betalings-controle

Esgarage houdt rekening met facturen die nog niet zijn betaald.

Orders en offertes.

Het maken van een offerte of order is in Esgarage makkelijk geregeld.

APK herinnering

Esgarage laat u dagelijks automatisch zien welke voertuigen toe zijn aan een onderhoudsbeurt of apk.

In- en verkoop voertuigen

In Esgarage is de in- en verkoop van voertuigen goed geregeld en zeer eenvoudig.

RDW koppeling

Esgarage is standaard voorzien van een koppeling met de RDW

Leveranciers koppeling

Onze garagesoftware bied de mogelijkheid om gebruik te maken van een koppeling met aangesloten leveranciers.

Voertuig historie

Met Esgarage bent u altijd volledig op de hoogte van alle voertuig historie.

Voorraad beheer

Artikelen en voorraadbeheer is in Esgarage goed geregeld.

Omzet overzicht

Omzet overzichten raadplegen is nog nooit zo makkelijk geweest.

In- en export

Esgarage bied u de mogelijkheid om zowel klanten als artikelen te importeren en te exporteren.

Klanten beheer

Het klantbeheer in Esgarage is overzichtelijk en voorzien van allerlei functies.

(Cloud) Agenda

De Agenda van Esgarage zorgt ervoor dat u altijd op de hoogte bent van al uw afspraken.

Email & SMS

Het versturen van emails en sms behoort ook tot de mogelijkheden in Esgarage.

Netwerk

Werken in een “lokaal” netwerk is mogelijk met de kassasoftware.

Cloud Back-up

Esgarage biedt u de mogelijkheid de back-up van het programma.

Facturen maken

Het maken van een factuur met Esgarage is eenvoudig en efficiënt. Met slechts een paar muisklikken maakt u een professionele factuur. U kunt grotendeels zelf bepalen hoe de factuurlay-out eruitziet, inclusief het toevoegen van uw eigen logo. Na het maken van een factuur wordt standaard een PDF aangemaakt, die u via het programma per e-mail kunt verzenden. Het is ook mogelijk om deze af te drukken op een bonprinter of A4-printer.

EsGarage software voor motorzaken, fietsenwinkels en garages.

Betalingscontrole

Esgarage houdt rekening met onbetaalde facturen en toont dit gemakkelijk door middel van een gekleurd icoon. Hierdoor behoudt u te allen tijde een duidelijk overzicht van de openstaande betalingen. Bovendien kunt u met slechts een paar muisklikken een herinnering of aanmaning per e-mail versturen.

Orders en offertes.

Het proces van het creëren van een offerte of order in Esgarage is bijzonder eenvoudig. De gemaakte orders en offertes kunnen na aanmaak moeiteloos worden opgespoord met behulp van de zoekfuncties. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om het gegenereerde document met slechts één druk op de knop te transformeren tot een factuur. Tevens is het aanpassen van een offerte of order een fluitje van een cent.

APK herinnering

Esgarage herinnert automatisch dagelijks welke voertuigen onderhoud of een apk-keuring nodig hebben. Met een simpele druk op de knop kan er een herinnering worden verzonden naar de klant via een standaardbrief of e-mail.

EsGarage software voor motorzaken, fietsenwinkels en garages.

In en verkoop voertuigen

Bij Esgarage is het proces van het kopen en verkopen van voertuigen uitstekend georganiseerd en zeer eenvoudig! U heeft de mogelijkheid om moeiteloos een auto aan te schaffen of te verkopen, waarbij de voorraad automatisch wordt bijgewerkt in het systeem. Tevens kunt u gemakkelijk kosten toewijzen aan een voertuig dat bedoeld is voor verkoop, wat resulteert in een helder overzicht van alle verkochte voertuigen en bijbehorende kosten.

EsGarage software voor motorzaken, fietsenwinkels en garages.

RDW koppeling

De Esgarage heeft als standaardfunctie een ingebouwde verbinding met de RDW, waarmee het mogelijk is om voertuiginformatie op te vragen aan de hand van het kentekennummer. Hierbij worden gegevens zoals het merk, type, bouwjaar en eventuele bpm verstrekt.

EsGarage software voor motorzaken, fietsenwinkels en garages.

Voertuig historie

Met Esgarage blijft u te allen tijde volledig op de hoogte van alle historische informatie met betrekking tot voertuigen. U kunt moeiteloos en op eenvoudige wijze deze geschiedenis achterhalen aan de hand van het kenteken of gegevens van de klant.

Leveranciers koppeling

Onze garagesoftware is ontworpen met de mogelijkheid om te kunnen koppelen met verschillende leveranciers. Momenteel hebben we al een koppeling geïmplementeerd met Fource, Brezan, Koskamp, Leo de Groot, Primaparts, Rijsbergen, Aldoc, Mijn Grossier, Lantinga automotive,Gamoshop en Veam. En dat is nog niet alles! Onze software werkt ook samen met alle andere leveranciers die aangesloten zijn bij de Vrooam.

Wat kunt u precies doen met deze geweldige koppeling?
Nou, het wordt nu super makkelijk voor u gemaakt. Met slechts één druk op de knop kunt u al uw gekozen producten uit uw winkelmandje op onze website overzetten (of eigenlijk kopieren) naar het facturatieprogramma in uw garage. Dit bespaart ontzettend veel tijd en moeite omdat u niet meer handmatig al uw artikelen hoeft over te nemen of uit te zoeken.

Wij hebben zelfs een video beschikbaar gesteld waarin duidelijk wordt uitgelegd hoe deze spectaculaire koppeling precies werkt.

Voor een zeer betaalbare prijs van slechts 4,95 per maand kunt u al gebruik maken van deze fantastische koppelingen. Hiermee krijgt u toegang tot alle beschikbare groothandelkoppelingen die wij bieden. 

Voorraad beheer

Artikelen en voorraadbeheer zijn in Esgarage uitstekend geregeld met diverse functionaliteiten. Hier kun je werken met onder andere minimale voorraden, besteladvies en meldingen bij lage voorraad. Bovendien is het mogelijk om de voorraad eenvoudig naar Excel te exporteren en artikelvoorraden te importeren. Een handige eigenschap is dat artikelen van een barcode kunnen worden voorzien, waarbij het zelfs mogelijk is om barcode labels te creëren met gedetailleerde informatie zoals prijs en omschrijving. Ook kan er een verbinding worden gelegd tussen verschillende artikelen of kan er gekozen worden uit een keuzemenu. Deze veelzijdigheid in functionaliteit zorgt ervoor dat Esgarage de ideale oplossing biedt voor effectief artikel- en voorraadbeheer.

Omzet overzicht

Esgarage biedt een eenvoudige oplossing waarmee u met slechts één klik verschillende omzetrapporten naar uw e-mail kunt verzenden. Deze rapporten bevatten zowel algemene informatie zoals “omzet per groep”, als gedetailleerde Excel-rapporten die u indien gewenst kunt importeren in elk willekeurig boekhoudprogramma! Bovendien is het ook mogelijk om handmatig verschillende omzetoverzichten te selecteren, af te drukken en op te slaan. Voor gebruikers van het Snelstartboekhoudprogramma is er zelfs een batchkoppeling beschikbaar.

EsGarage software voor motorzaken, fietsenwinkels en garages.

In en export

Esgarage biedt jou de kans om klanten en artikelen gemakkelijk te importeren en exporteren via een handig Excel formulier. Bij het gebruik van de importfunctie, heb jij volledige controle over welke velden (Excel) van cruciaal belang zijn. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Klanten beheren

In Esgarage is het klantbeheer goed georganiseerd en bevat het diverse functies, zoals:

  • Het afdrukken van NAW-labels
  • Het bekijken van de klantgeschiedenis
  • Het koppelen van voertuigen aan klanten
  • Verschillende zoekmogelijkheden
  • Mogelijkheid tot het versturen van e-mails en sms’jes vanuit het programma
  • Importeren en exporteren van klantgegevens
  • Gemakkelijk raadplegen van openstaande betalingen.
EsGarage software voor motorzaken, fietsenwinkels en garages.

(Cloud) Agenda

De Esgarage Agenda houdt u constant op de hoogte van al uw geplande afspraken, zodat u nooit iets mist. Daarnaast biedt het systeem van ‘standaard afspraken’ een razendsnelle en eenvoudige manier om nieuwe afspraken in te plannen!

EsGarage software voor motorzaken, fietsenwinkels en garages.

Netwerk

De mogelijkheid om te werken in een “lokaal” netwerk is beschikbaar met onze kassasoftware. Het beste van alles is dat u slechts één software licentie nodig heeft! Voor slechts €4,95 per maand kunnen wij deze netwerk functionaliteit via IP (draadloos) voor u instellen en krijgt u toegang tot maar liefst 4 aansluitingen. Het mooie is dat er geen extra servers vereist zijn, het IP-netwerk wordt op de bestaande systemen ingesteld.

Email & SMS

In Esgarage is het ook mogelijk om e-mails en sms-berichten te verzenden. U heeft de handige optie om moeiteloos een factuur of offerte naar uw klant te mailen. Om het nog meer gebruiksvriendelijk te maken, kunt u zelfs standaard e-mails en sms-berichten creëren met een vaste opmaak.

Cloud back-up

Op zoek naar een veilige opslag voor uw gegevens? Zoek niet verder! Bij Esgarage kunt u ervoor kiezen om een back-up van uw programma rechtstreeks naar de Cloud te laten sturen, zodat al uw kostbare gegevens veilig bewaard blijven! Bescherming en gemoedsrust gegarandeerd!

EsGarage software voor motorzaken, fietsenwinkels en garages.

De meest gestelde vragen:

Wat onderscheid jullie garage software ten opzichte van alle andere aanbieders?

De Esgarage software kenmerkt zich door een indrukwekkend scala aan handige functies, waardoor het gebruik ervan een fluitje van een cent is. Bovendien is deze garage software uiterst betaalbaar, met slechts een all-in tarief van 13,50 per maand. Een uniek aspect van Esgarage is dat dit software programma lokaal op uw computer wordt geïnstalleerd, wat betekent dat het geen internetverbinding nodig heeft om optimaal te functioneren. Hierdoor geniet u niet alleen van ongeëvenaarde snelheid, maar ook van de afwezigheid van vertragingen die veroorzaakt kunnen worden door een internetverbinding. Ontworpen met het oog op het midden- en kleinbedrijf, biedt Esgarage effectieve oplossingen voor al uw behoeften op garageniveau.

Kan de garage software ook in een netwerk worden gebruikt met meerdere computers?

Ja, de software voor de garage kan gebruikt worden in een netwerk (multi-user). Als u een bedraad netwerk heeft, is het eenvoudig om de gedeelde map te delen zodat andere werkstations er toegang toe hebben. Let op, het is alleen nodig om de software op één systeem te installeren! Bij een draadloos netwerk kunnen we ook in een netwerk werken, maar dan moeten wij voor u een IP-server installeren.

Welke koppelingen heeft de garage software?

De software voor garages is gekoppeld aan de RDW om voertuiggegevens op te vragen, zoals merk/type, BPM, brandstof en bouwjaar. Esgarage heeft ook koppelingen met Brezan, Koskamp en andere groothandels. Wat betreft de boekhouding, heeft onze garagesoftware geen directe koppelingen, maar wel goede exportmogelijkheden naar Excel of XML. Deze bestanden kunnen gemakkelijk geïmporteerd worden in een boekhoudprogramma. Voor snelstart is er een batch-koppeling (een export geschikt voor snelstart) beschikbaar. Voor kilometerregistratie (OKR) hebben we een koppeling met de VWE.

Waarom is jullie garage software zo voordelig?

Bij ons hoef je je geen zorgen te maken over de vastgestelde dealer prijzen, omdat wij onze garage software zelf ontwikkelen. Het tarief voor ons garage programma is slechts 13,50 euro per maand, inclusief updates en ondersteuning. Ook vermijden we het gebruik van losse modules; ons maandelijkse tarief omvat alle diensten, behalve 'leveranciers koppelingen' en mogelijke netwerkoplossingen zoals IP-servers of pin-koppelingen. De facturatie gebeurt jaarlijks, waarbij je het bedrag tot en met januari betaalt.

Ik heb het programma direct nodig, hoe snel is mijn bestelling verwerkt?

Het gehele proces van de bestelling wordt automatisch afgehandeld door de webwinkel. U plaatst uw gewenste producten in uw winkelwagen en voltooit de betaling met behulp van iDeal. Zodra de betaling is ontvangen, krijgt u direct een e-mail toegestuurd met daarin de bijgewerkte software voor uw garage. Het is belangrijk om op te merken dat de installatie van de demosoftware vereist is voordat u verder kunt gaan.

Kan ik de garage software ook bekijken / testen?

Ja, zeker! Het is mogelijk om volledig vrijblijvend een demo te downloaden van onze garage software via onze website. Bovendien heeft u ook de optie om, indien gewenst, de demo naar eigen wens in te richten. Zodra u besluit de garage software te bestellen, ontvangt u per e-mail een update die aan de demo wordt toegevoegd om het garage programma compleet te maken.

Download de Testversie.