EsGarage logo Blauw

Koppeling Online Kilometer Registratie (Software Add-on)

  • Automatische registratie met de VWE OKR.
  • Eenvoudig te integreren met onze Garage software.
Inhoud bewerken

Beschrijving:

Koppeling VWE OKR

We zijn verheugd om aan te kondigen dat onze garage software nu naadloos integreert met VWE Online Kilometer Registratie. Deze integratie biedt u een krachtige oplossing voor het beheren van voertuigregistratie en kilometerregistratie op één plek, waardoor uw werkprocessen efficiënter worden en u meer tijd kunt besteden aan het bedienen van uw klanten.

Wat betekent deze integratie voor u?

  1. Nauwkeurige kilometerregistratie: Door de naadloze integratie met VWE Online Kilometer Registratie kunt u snel en gemakkelijk kilometerstanden vastleggen en bijhouden. Dit zorgt ervoor dat uw administratie altijd up-to-date is en u voldoet aan de wettelijke vereisten.
  2. Efficiëntere werkprocessen: Doordat al uw gegevens op één plek worden beheerd, kunt u efficiënter werken en uw tijd optimaliseren. U hoeft niet langer te schakelen tussen verschillende systemen om informatie te vinden.
  3. Eenvoudige naleving van regelgeving: Het bijhouden van nauwkeurige kilometerregistratie is essentieel om te voldoen aan wettelijke voorschriften. Met onze integratie met VWE Online Kilometer Registratie kunt u erop vertrouwen dat uw gegevens volledig compliant zijn.

Bestel Procedure.

Na betaling ontvangt u de software add-on per e-mail met instructies nadat wij uw bestelling hebben verwerkt.

De prijzen worden standaard berekend tot en met januari, inclusief de eenmalige entreekosten. De eerstvolgende factuur om de software te verlengen ontvangt u op 2 januari.

Let op: wij werken niet met contracten, dus u bent niet verplicht de software te verlengen!